Haberler

Kaymakam Karabektaş Çpl İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban İlçesi Elif Mahallesi’ne yapılan bölgenin en büyük Çok Programlı Lisesinin (ÇPL) inşaatında incelemelerde bulundu.

Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban İlçesi Elif Mahallesi'ne yapılan bölgenin en büyük Çok Programlı Lisesinin (ÇPL) inşaatında incelemelerde bulundu.

Karabektaş, beraberindeki heyet ile birlikte Gaziantep Valiliği tarafından ihalesi yapılarak Nisan 2014 tarihinde inşaatına başlanan Araban ilçesi Elif Mahallesindeki 24 bin metrekare alan üzerinde kurulan 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu, kapalı spor salonu ve 10 dairelik öğretmen lojmanı bulunan Elif Mahallesi Çok Programlı Lise (ÇPL) inşaatında incelemelerde bulunup yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Karabektaş, "Elif Mahallesine yapılan bölgenin en büyük ve modern Çok Programlı Lise (ÇPL) inşaatı tamamlandığında Elif Mahallesinin eğitim kalitesinin yükselmesine, değişik bölgelerden sınavla gelip eğitim alacak olan öğrencilerle de mahallenin ekonomisine önemli katkılar sağlayacak" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Valiliği Serhat KARABEKTAŞ Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title