Haberler

Kaymakam Baştürk, Başpehlivan Okulu'ya Plaket Verdi

Tarihi 662. Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk'ü ziyaret etti.

Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, 662. Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu'ya plaket verdi.

662. Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu, Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, ata sporu olan yağlı güreşin bölgede çok sevildiğini, bundan dolayı da bölgede çok sayıda güreşçi bulunduğunu söyledi.

Yağlı güreşin hem çok zor hem de çok çalışma gerektirdiğini ifade eden Baştürk, yağlı güreşte başarı olmanın tek yolunun da çok çalışmaktan geçtiğini belirtti. Baştürk, "Gerçekten çok zor bir spor yapıyorsunuz. Bunda başarılı olmanın yolu çok çalışmaktan geçiyor. Sizler de çok çalışarak başarılı oldunuz. Bizler de her zaman sizlerin destekçisi olacağız" dedi.

Orhan Okulu'nun Kumlucalı olduğunu anımsatan Baştürk, Okulu'dan bundan sonraki yıllarda Kırkpınar Güreşleri'nde de aynı başarıyı göstermesini beklediklerini kaydetti.

662. Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu da Elmalı güreşlerinde başpehlivan olduğu için çok mutlu olduğunu, aynı azimle bundan sonra da çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, bugüne kadar kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Emniyet Müdürü Hüseyin Boz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca'nın da hazır bulunduğu ziyaret sonunda Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, başpehlivan Orhan Okulu'ya plaket verdi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Yeşilyayla Kumluca Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title