Haberler

Kastamonu'da Trafik Haftası Kutlamaları Başladı

Her yıl 07-13 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Kastamonu'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Her yıl 07-13 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Kastamonu'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Darende İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan kutlama programına Vali Yardımcısı Macit Dalkılıç, Kastamonu Emniyet Müdürü Sami Uslu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Köse, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram ile Emniyet Teşkilatı mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan programda trafik konulu şiirler okundu ve ardından okulun halk oyunları ekibi gösterisini sundu. Ardından öğrencilere "Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim" kartları verildi. Öğrenciler, aldıkları kartlarla büyüklerini trafik kurullarına uymaları konusunda uyaracaklarını söyledi. Ayrıca öğrencilerin hazırladıkları programlar, davetliler tarafından büyük beğeni toplarken trafikte yaşanan sorunlara bakıldığında ise bir hayli izleyicileri düşündürdü. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Macit Dalkılıç Trafik Haftası Kastamonu Darende Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title