Haberler

Kastamonu'da Peygamber Efendimizin Hayatı Anlatıldı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun 1443. yıldönümü nedeniyle Köprü İzcilik ve Spor Kulübü tarafından “Rahmet Güneşinin Doğuşu, Gönüllere Doğuşu” konulu konferans düzenlendi.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğumunun 1443. yıldönümü nedeniyle Köprü İzcilik ve Spor Kulübü tarafından "Rahmet Güneşinin Doğuşu, Gönüllere Doğuşu" konulu konferans düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Doç. Dr. Dilaver Selvi katıldı. Selvi, konferansta Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sundu. Yoğun ilginin gösterildiği programda Kuzeykent Cami Müezzini Sait Özdemir, Kur'an Kerim tilavetinde bulundu.

Duygu dolu anların yaşandığını konferansta, bazı davetliler gözyaşlarını tutamadı. Program sonunda Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Doç. Dr. Dilaver Selvi'ye konuşmalarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. Daha sonra Dilaver Selvi, hayranları için kitaplarını imzaladı. Ayrıca Köprü İzcilik ve Spor Kulübü tarafından davetlilere kitap hediye edildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dilaver Selvi Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title