Haberler

Karşıyakalı Muhtarlardan Başkan Durak'a Övgü

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İl Genel Meclisi’nin Karşıyaka üyeleri ve muhtarlarla veda yemeğinde bir araya geldi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, İl Genel Meclisi'nin Karşıyaka üyeleri ve muhtarlarla veda yemeğinde bir araya geldi. Atakent Gondol Restoran'da gerçekleştirilen yemekte konuşan Durak, "Yapılan hizmetlerde sizlerin de payı var. Siyasi ayrım yapmadan, her mahalleye hizmet götürmeye çalıştık. Gösterdiğiniz özveri nedeniyle Karşıyakalılar adına teşekkür ediyorum" diyerek, plaket verdi.

Karşıyaka'da en fazla hizmetin alındığı bir dönem yaşandığını belirten muhtarlar, Başkan Durak'a övgüler yağdırırken, adeta "En fazla yatırımı biz aldık" yarışına girdi. Yalı Mahallesi Muhtarı Ahmet Şentürk, " Başkanımız yediveren ağacı gibi. Hizmetleri hiç bitmedi. 10 yıl önce Karşıyaka'nın en sorunlu mahallesiydik. Şimdi en güzel mahallesi olduk. Gecekondular "kent dönüşümü projesi" ile kaldırıldı. Opera binası, müze, suni çim futbol sahası, kapalı pazaryeri ve daha onlarca hizmet geldi" dedi.

Zübeyde Hanım mahalle Muhtarı Rahmi Nalbantoğlu ise, "Arkadaşlarım belki kıskanacak ama en fazla bizim mahalleye yatırım geldi. Okullar, kültür merkezi, parklar, yollar yapıldı. Spor salonu ile yüzme havuzu da bitmek üzere" diye konuştu.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat da konuşmasında, "Başkanımız Karşıyaka'daki tüm muhtarlara birer ofis kazandırarak kiradan kurtardı. Kapısı her zaman bizlere açıktı. Her zaman (Muhtarlar benim gören gözüm, işiten kulağım) dedi. Muhtarlarımız adına bizlere gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Başkanımızı Ankara'da görmek istiyoruz" dedi.

Toplantıya katılan diğer muhtarlar da mahallelerine yapılan hizmetleri anlatıp " Bu dönem çok hizmet aldık. Mahallemiz adına teşekkür ediyoruz" dedi. İl Genel Meclis üyeleri de konuşmalarında Cevat Durak ile siyasi çalışmalarının geçmişe dönük olduğunu belirtip kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti.

HELALLİK İSTEDİ

Karşıyaka'da 10 yıl hizmet etmenin çok onurlu bir görev olduğunu belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, "Seçim süreci yoğun yaşanıyor. İl Genel meclisleri kapatıldı. Muhtarlarımızın adaylıkları büyük çoğunlukla sürüyor. Muhtarlık kolay bir görev değil. Zor şartlar altında muhtarlarımızla her zaman birlikte olduk. Geçmişte yoklar arsında bir belediye vardı, ancak artık tüm olanakları bulunuyor. Mahallelerde yaşadıklarımızı anlatsak roman olacak hikayeler çıkar. Hizmette hiçbir zaman ayrım yapmadım. Başarıda sizlerin de payı büyüktür. Karşıyaka'nın başına hiç öne eğdirmedim. Yeni gelen arkadaşlarımızın da aynı anlayışla hizmet üreteceğine inanıyorum. 30 Mart'tan sonra daha özgür olacağım. Siyaseti bırakmayacağım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şentürk Cevat Durak Karşıyaka Atakent Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

muallapskmuallapsk@hotmail.com:

Bizim günlük yaşantımızı işkenceye çevirip,sonrada Karşıyaka'da herşey güllük gülüstanlık gibi davranabiliyorsunuz ya! Bu insanlar nasıl insanlar diye düşünmeden edemiyoruz.Neyin yatırımını ve reklamını yaptığınız yakında belli olacaktır.Sizlerin kolay koltuk bırakmayan insanlar olduğunu artık çoğu vatandaş görmekte.

0
0
yanıtYanıtla
muallapskmualla.psikolog@hotmail.com:

Allah allah! Ne zamandan beri Cevt Durak muhtarlarla birlikte oturup da mahallenin sorunlarıyla ilgilenmiş? Biz diyoruz ki normal belediye hizmetlerini bile alamadık! Demek ki Cevat Durak'ın da hizmet ettiği bir kesim varmış! Yoksa bunlar milletvekilliği için ön reklamlar mı? Nede olsa dokunulmazlık güzel bir zırh!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title