Haberler

Karşıyaka Dağcılık Kulübü, Tire 2. Güme Dağcılık ve Kültür Şenliğine Katıldı

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü; Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in daveti üzerine yürüyüş programında değişiklik yaptı, Tire 2.Güme Dağcılık ve Kültür Şenliğine katıldı.

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü; Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in daveti üzerine yürüyüş programında değişiklik yaptı, Tire 2. Güme Dağcılık ve Kültür Şenliğine katıldı.

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü'nden 30 doğasever hafta sonunda Tire'ye geldi. Şenliğe kamp ve çadırlı olarak 65 doğasever katıldı. Günübirlik olarak bu güzel şenliğe ve doğa yürüyüşüne katıldı.

Pazar sabah 08.00'de İzmir'den Tire'ye hareket eden 65 kişilik günübirlik gurubu, yaklaşık saat 10.00 gibi Tire'ye geldi. Önce Derekahve'de yarım saat çay ve ihtiyaç molası verildi. Mola sonrası Kaplan Köyü'ne yürüyüşe geçen gurup saat 12: 30 gibi Kaplan Köyü'nde diğer guruplarla buluştu. Kaplan Köyü'nde Tire Belediyesi'nin verdiği yemek sonrası, saat 14.00'de geriye doğru Tire'ye yürüyüşe geçildi. Yaklaşık saat 16.00 gibi Tire ilçe merkezine gelen ekipler, Öğretmenevi'nde verilen çay ve ihtiyaç molası sonrası saat 17.30 da İzmir'e dönüş yaptı.

Yürüyüş sonunda konuşan Karşıyaka Dağcılık Kulübü Başkanı Hilmi Barışık, "Tire Belediye Başkanlığınca düzenlenen ve son derece başarılı geçen "Tire II. Güme Dağcılık ve Kültür Şenliği'nin düzenlenmesin de işin başından sonuna kadar çok büyük emekleri geçen başta Tire Belediye Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek'e, Tire Belediyesi çalışanlarına, Tire Dağcılık Kulübünden başta Alaaddin Ağca ve Refah Ayyıldız olmak üzere tüm Tire Dağcılık Kulübüne ve de emekleri geçen herkese bu güzel, başarılı şenliği düzenledikleri için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca; her zaman olduğu gibi doğasever arkadaşlarımızı samimi, içten, dostça karşılayıp, misafir eden çok saygın, çok değerli Tire Halkına da İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü olarak en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tayfur Çiçek Karşıyaka İzmir Tire Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title