Haberler

Karatecilerden Ünal'a Teşekkür

Antalya'nın Kumluca İlçesinde Yapılan Bölgeler Arası Karate Şampiyonasında Ilıca Belediyespor Karate Kulübü Sporcuları 9 Madalya ile Döndü.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yapılan Bölgeler arası Karate Şampiyonasında Ilıca Belediye spor Karate Kulübü sporcuları 9 madalya ile döndü.

Kumluca'da yapılan Bölgeler arası Karate şampiyonasına 5 sporcuyla katılan ve kazandığı 9 madalyayla Manavgat'ın gururu olan Ilıca Belediye spor Karate Kulübü sporcuları Antrenörleri Halil Akgün ile birlikte Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal'ı ziyaret ederek vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve spor alalında belde gençlerine her türlü imkanı sağlayacaklarını belirten Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal "çocuklarımıza yaptığımız yatırımın meyve verdiğini görmek bizi duygulandırdığı gibi aşırı derecede onurlandırıyor. İlk başkanlık dönemimden itibaren dediğim gibi çocuklarımıza yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Ülkemizi onlar kalkındıracak onlar ileri medeniyet seviyelerine ulaştıracaktır. Çocuklarımıza yatırım yapmaya devam edeceğim ve onlarında bizi onurlandırmaya devam edeceğinden hiç şüphem yoktur" diye konuştu.

(AK-SÇ-Y) 01.07.2008 17:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title