Haberler

Karaman'da "Okuma Zamanı" Projesi

Karaman’da kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla düzenlenen “Okuma Zamanı” projesi kapsamında Ermenek ilçesinde de kamu kurumları çalışanları tarafından gerçekleştirilen kitap toplama kampanyası, Kaymakamlık çalışanlarınca yapılan kitap bağışı ile başladı.

Karaman'da kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla düzenlenen "Okuma Zamanı" projesi kapsamında Ermenek ilçesinde de kamu kurumları çalışanları tarafından gerçekleştirilen kitap toplama kampanyası, Kaymakamlık çalışanlarınca yapılan kitap bağışı ile başladı.

Kaymakamlık çalışanları tarafından alınan kitaplar Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör tarafından Gökçekent İlkokulu Müdürü Ramazan Ertilav'a teslim edildi. Öğrencilere kitap okumanın faydaları hakkında nasihat eden Kaymakam Güngör öğrencilerden daha fazla kitap okuma konusunda söz aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü, Gökçekent İlkokul ve Ortaokul öğretmenleri, Kaymakamlık çalışanlarına kitap bağışı nedeni ile öğrenciler adına teşekkür etti. Ayrıca, Tapu Müdürlüğü olarak sosyal medya ortamında başlatılan kitap toplama kampanyası ile toplanan kitaplar ve kütüphane için temin edilen dolaplar, okul ve yurt öğrencilerinin kullanımı için Ermenek Tapu Müdürü Alphan Akman'ın okul ziyareti ile Hasan Kalan Anadolu Lisesi'ne teslim edildi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökçekent Ermenek Karaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title