Haberler

Kagid'den Teşekkür Plaketi

Geçtiğimiz Hafta Sonu Antakya'da Gerçekleştirilen 2. Anadolu Girişimci İş Kadınları Zirvesi'ne Katkı Verenlere, Kadın Girişimciler Derneği (Kagid) Tarafından Teşekkür Plaketi Verildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Antakya'da gerçekleştirilen 2. Anadolu Girişimci İş Kadınları Zirvesi'ne katkı verenlere, Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) tarafından teşekkür plaketi verildi.

KAGİD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gülay Yüceer ve dernek üyeleri Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'nu makamında ziyaret ederek, zirveye yaptığı desteklerden dolayı Yeloğlu'na bir teşekkür plaketi verdi. Yüceer, yapılan zirvenin hem kadın girişimciler hem de Hatay'ın tanıtımı açısından büyük bir fayda sağladığını belirterek, çalışmalarının bundan sonra da süreceğini kaydetti.

Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu ise "Bu tür etkinlikler kenti ön planda tutan bir yaklaşımla gerçekleştiriliyor ve bu nedenle şehrin tanıtımına büyük bir katkı sağlıyor. Bizlerde Antakya'nın tanıtılması noktasında yapılacak her türlü projeye elimizden gelen desteği veriyoruz. Böyle bir projeyi hayata geçirerek, girişimci iş kadınlarını ilimizde bir araya getiren ve şehrimizin farklı bir potansiyelini daha ortaya çıkartan, dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

KAGİD ayrıca, Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri'ye, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin'e ve İŞKUR İl Müdürü Ahmet Bulanık'a zirveye verdikleri katkılardan ötürü teşekkür plaketi verdi.

(OK-AB-Y) 04.03.2008 15:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title