Haberler

Kadıköy'de 10. Şıp Şıp Dede Hayrı Düzenlendi

Edremit İlçesine Bağlı Kadıköy Belediyesi'nin Geleneksel Olarak Düzenlediğin Şıpşıp Dede Hayrı, Binlerce Kişinin Kalımıyla Gerçekleştirildi.

Edremit ilçesine bağlı Kadıköy Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediğin Şıpşıp Dede Hayrı, binlerce kişinin kalımıyla gerçekleştirildi.

Kadıköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Şıpşıp Dede Hayrı'nın bu yıl 10.'su düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı programda sahne alan Balıkesir Karesi Mehteran Takımı, vatandaşları büyüledi. Hazırlanan 5 bin kişilik pilav ve ayran kısa sürede tükenirken, okunulan mevlit dikkatle dinlendi. Programa katılan Kaymakam Şefik Aydın, Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, Küçükköy Belediye Başkanı Nedim Özdemir, MHP İl Başkanı Ahmet Yaraş, tüm annelerin Anneler Günü'nü de kutladı. Binlerce karanfil, hayra katılan annelere dağıtıldı. Kendilerine maddi manevi destek olan herkese teşekkür eden başkan İnan, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Şıp Şıp Dede Hayrımı'zı bu yıl yine yoğun katılımla gerçekleştirdik. Bizlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

(SŞ-OMR) 11.05.2008 15:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title