Haberler

Hastanede yaşlı kadına eziyete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı! Kilise müziği eşliğinde haç çıkartmışlar

Güncelleme:

İçerenköy Bayındır Hastanesinde yoğun bakımda yatan yaşlı bir kadının yüzüne hastane görevlilerince para konularak korkutulduğu ve hastaya karşı aşağılayıcı davranışlarda bulunulduğunu gösteren videonun sosyal medya ve bazı haber sitelerinde gündeme gelmesinin ardından soruşturma başlatıldı.

9 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında olayla ilgili 7'si İstanbul, biri Samsun ve diğeri de Bursa'da olmak üzere 9 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına sevk edildi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, 3 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Savcılık tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden yaşlı hastanın üzerine para koyan Ali E'nin de aralarında bulunduğu 4'ü, "beden bakımından kendini savunamayacak durumda olan kişiye eziyet" suçundan tutuklanma talebiyle, 3'ü ise haklarında adli kontrol hükümleri uygulanması istemiyle hakimliğe gönderildi. 2 şüpheli, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Ali E'nin de aralarında yer aldığı 4 şüphelinin tutuklanmasına, diğer 3 zanlının ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

YAŞLI KADININ HAYATINI KAYBETTİĞİ ÖĞRENİLDİ

Bu arada, hastanede görüntüsü çekilen yaşlı kadının olaydan 4-5 ay sonra hayatını kaybettiği, bir üvey oğlu olduğu öğrenildi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan yaşlı kadın yapılan eziyete ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı. İlk videoda yüzüne para atılarak korkutulan yaşlı kadının, ikinci videoda ise açılan kilise müziği eşliğinde haç çıkarma işlemi yaptırıldığı, erkek hemşire tarafından "Getir işlediğin günahları al buradan at at" denilerek Zeren'le dalga geçildiği görüldü.

YÜREKLERİ SIZLATAN SÖZLER

Öte yandan, kadın bir hemşire tarafından çekilen videonun sonunda ise çaresiz kadının sessiz bir şekilde "tamam" diyerek adeta "yeter" dediği anlar yürekleri sızlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ataşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (18)

Mücahit Tursun:

Herkes gibi para karşılığı çalışan sağlık çalışanlarının yüceltildiği bir ülkede çok normal.

80
30
yanıtYanıtla
Sessiz Sessizz:

Bunu yapan o sahsiyet yoksunu orada gulen o sahsizyetsiz ve orada o suca ortak olan tum vicdansizlar muebbet yemedigi surece hic kimse Adaletten bahsetmesin. Yaziklar olsun ya cildiracagim.

105
0
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Olaya tepki göstermeyen troller bu videodan sonra en sert tepkiyi gösterirler artik. Ayrica bu nasil hastaneymis ki çalışanlar istedigi gibi at koşturmuş. Pes.

83
4
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Begenmeyenler nasil bildi ama kendilerini siz var ya siiiz

yanıt0
yanıt0
haksız mıyım:

Allah sizin belanızı versin. adi yaratıklar. inşallah sonunuz bu kadınınkinden beter olur

73
0
yanıtYanıtla
Bir vatandaş:

İnanmıyorum ya bir insan böyle birşey yapıp nasıl eğlenebilir.

67
0
yanıtYanıtla
deli ceyhanlı:

Hapis cezası az zaten fazla yatmazlar bir kacıda adlı kontrol ile serbest kalmış bana verin 3 günde insanlara saygı duyan seven ülkesini seven insanlar yapayım hepsini bir daha suça karışmazlar söz veriyorum

53
1
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

hastene % 30 chp ortağı araştırabilirsiniz :D

22
26
yanıtYanıtla
Nedim Bahçebaşi:

geriye kalan %70 de akp lidir o zaman

yanıt8
yanıt2
Ayt Sali:

aynen

yanıt3
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title