Haberler

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un kabri başında anma programı düzenlendi

Güncelleme:

İstanbul Valiliği tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 103'üncü yıl dönümünde Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un kabri başında anma programı düzenlendi. Programa birçok yetkili, vatandaş ve öğrenci katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Vali Davut Gül ve diğer katılımcılar Mehmet Akif Ersoy'un kabrine karanfil bıraktı.

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı'nın kabulünün 103'üncü yıl dönümünde kabri başında anıldı.

İstanbul Valiliği tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 103'üncü yıl dönümünde Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un Edirnekapı Mezarlığı'nda bulunan kabri başında anma programı düzenlendi. Programa İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, mülki ve askeri yetkililer, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kabrine karanfil bırakıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başta Milli Şair Mehmet Akif Ersoy olmak üzere şehitlerin ruhu için Kuran-ı Kerim okundu. Dua sonrası Vali Davut Gül ve programa katılanlar Mehmet Akif Ersoy'un kabrine karanfil bıraktı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Mehmet Akif Ersoy Kuran-ı Kerim Akif Ersoy Davut Gül İstanbul Edebiyat Yerel Haberler

title