Haberler

İstanbul Devlet Tiyatrosu Malatya'ya Geliyor

Malatya Devlet Tiyatrosu’nda bu hafta İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun “Paşa Paşa Tiyatro Yahut Ahmet Vefik Paşa” isimli oyunu sahnelenecek.

Malatya Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun "Paşa Paşa Tiyatro Yahut Ahmet Vefik Paşa" isimli oyunu sahnelenecek.

Gökhan Erarslan'ın kaleme aldığı, Mutlu Güney'in yönettiği oyun 2 perde olarak seyirciye sunulacak. Ahmet Vefik Paşa'nın Bursa'ya atanıp Fasulyeciyan'ın tiyatrosunu sahiplenmesi ve ardından gelişen olayları anlatan oyun aslında o günü olduğu kadar bugünü de anlatıyor. 35 kişilik oyuncu kadrosu, 5 kişilik orkestrasıyla sezonun en çok ilgi çeken oyunlarından olan "Paşa Paşa Tiyatro Yahut Ahmet Vefik Paşa" 26-27 Aralık'ta üç seans olarak seyirciye sunulacak.

İndirimli biletin 3 TL, normal biletin 5 TL olduğu oyunun biletlerinin Sabancı Kültür Merkezi'ndeki gişeden veya internetten alınabileceği belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Vefik Paşa İstanbul Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title