Haberler

İstanbul'da Gaziantepliler Kurtuluş Balosunda Buluşuyor

Güncelleme:

İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından düzenlenen 'Kurtuluş Balosu' Sheraton Otel'de Hüner Coşkuner'in vereceği bir konserle gerçekleştirilecek.

Her yıl geleneksel olarak İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından düzenlenen 'Kurtuluş Balosu' bu yıl da Sheraton Otel'de Hüner Coşkuner'in vereceği bir konserle gerçekleştirilecek.

Maslak Sheraton Otel'de düzenlenecek olan Kurtuluş Balosu'nun 21 Aralık Cumartesi saat 19.00'da kokteylle başlayacağı ve ardından geleneksel yemeklerin ikram edileceği akşam yemeğinin ardından ünlü sanatçı Hüner Coşkuner'in sahne alacağı açıklandı.

25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olduğuna dikkat çeken İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Tahir Tekin Öztan, "Kurtuluş Savaşı'nın kıvılcımının atıldığı Antep'te işgale karşı direnenlerin verdiği amansız mücadele eşi benzeri olmayan kahramanlık öyküleri içermektedir. Düşmanın ölüm kusan silahları karşısında imkansızı başararak teslim olmayan Anteplilerin kuşatma sonucu açlıkla imtihanı ise ayrı bir insanlık dramıdır. İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurtuluş Balosu'nu bu yıl daha farklı bir konseptte gerçekleştiriyoruz. Gaziantep'ten de önemli misafirlerimizin katılacağı balomuz Maslak Sheraton Otel'de yapılacaktır. Kokteylin ardından başlayacak olan balomuzda ünlü sanatçı Hüner Coşkuner sahne alarak Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşatacaktır. Ünlü sanatçı Hüner Coşkuner'in yanı sıra Gaziantepli sanatçımız Burhan Atik, Kandıralı Gurubu ve daha birçok misafir sanatçımızın sahne alacak olup gecemizde şehrimizin değerli politikacıları, ünlü simaları, iş adamları, sevilen kişileri ile bir arada olacağız. Yöresel lezzetlerimizden önemli bir bölümünü de konuklarımıza ikram edeceğimiz gecede Sahan Restoranları yuvalama ve kuru dolma, Develi Restoranları içli köfte ve çiğ köfte, Seyitoğlu Baklava, Nejat Güllüoğlu su böreği, Ahmet Yolgösteren fıstık, Ali Uçar'da kırık leblebi ve melengiç gibi Gaziantep'in en ünlü lezzetlerini hazırlayarak baloya katılacak olan konuklarımıza ikram edeceklerdir. Bu tür etkinliklerimizle İstanbul'da farklı sektörlerde markalaşmış hemşerilerimizi bir araya getirirken Gaziantep kültürünü de yaşayarak yeni nesillerimizin kent kültürümüzü tanımasını sağlıyoruz" dedi.

İstanbul Gaziantepliler Derneği tarafından düzenlenecek olan Kurtuluş Balosu'na Gaziantep'ten de birçok sanayici ve iş adamı yanında milletvekilleri ve bakanlarında katılacağı ifade edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüner Coşkuner Sheraton Otel İstanbul Maslak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title