Haberler

Isparta'da Öğrenci ve Öğretmenlere Tablet

Güncelleme:

Isparta'da Fatih Projesi kapsamında bin 388 öğrenci ve 419 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.

Isparta'da Fatih Projesi kapsamında bin 388 öğrenci ve 419 öğretmene tablet  bilgisayar dağıtıldı.

Isparta Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, İmam Hatip Lisesinde düzenlenen tablet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen projenin başarıyla sürdürdüğünü, projenin ülkenin eğitim altyapısını çok köklü şekilde değiştirmeye devam ettiğini söyledi.

Bu gelişmelerden Isparta'nın faydalandığını belirten Can, ilk tablet dağıtımın 17 Şubat'ta 127 öğrenci ve 50 öğretmene yapıldığını hatırlattı. Bugün de Isparta merkez ve ilçe okullarındaki öğretmen ve öğrencilere toplam bin 807 tablet dağıtılacağını belirten Can, Mart ayı sonuna kadar da toplam 2 bin 710 tablet bilgisayarın dağıtımını planladıklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından Can, öğrenci ve öğretmenlere tabletlerini dağıttı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

İlyas Can Isparta Yerel Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Bakmadan Geçme

6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İspanya Andorra maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Andorra hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LGS Fen sorusu iptal mi 2024? İspanya Andorra maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İspanya Andorra maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Lüksemburg maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Lüksemburg maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Kadın milli voleybol maçı ne zaman? Survivor ne zaman bitecek? 2024 Survivor ne zaman bitiyor, final ne zaman? Lewandowski Beşiktaş'a gelecek mi? İspanya Andorra maçı CANLI izle! (HD) 5 Haziran İspanya Andorra maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500

Yorumlar (2)

SİVASLInergiss1983@hotmail.com:

BEN LAFA DEĞİL İCRAATA BAKARIM HELAL BAŞBAKANIM :))

1
0
yanıtYanıtla
Çaycumacaycuma61@hotmail.com:

Eskiden Demirel'in etrafı da yağcılarla doluydu,hatta adım atmak mümkün değildi. Şimdi hatırını soran yok. Yağcılığı meslek edinenler çoğalıyor belli.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title