Haberler

İş Sağlığı ve Güvenliği Konusunda Yaşanan Sorunlar Tartışılacak

Gaziantep'te 4857 Sayısı İş Kanunu Uygulama Esasları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Konusunda Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Yolları Konusunda Eğitim Semineri Düzenlenecek.

Gaziantep'te 4857 Sayısı İş Kanunu uygulama esasları ile iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaşanan sorunlar ve çözüm yolları konusunda eğitim semineri düzenlenecek.

İş hayatında oluşabilecek sağlığa yönelik risklerin işveren ve vekilleri açısından doğurabileceği hukuki sorunlar, başlangıçta alınması gereken tedbirler, kanun koyucunun aradığı altyapı ve teşkilat, işçi ve işverenden beklenen sorumluluklar ile adli ve idari yaptırımlar konularında katılımcıları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla eğitim semineri düzenleneceği belirtildi. İşverenler, işveren vekilleri, insan kaynakları birim sorumluları ve çalışanları, işyeri hekimleri, iş sağlığı ve güvenliği kurulu üyeleri, iş güvenliği ile görevli mühendis veya teknik personelin katılabileceği seminerin 26 Ocak'ta 10.00 ile 17.00 saatlerinde arasında Grand Otel'de düzenleneceği kaydedildi.

Avukat Mustafa Korkmaz tarafından verilecek seminere başvuruların başladığı ve başvuruda bulunacak ilgililerin 177 YTL ücret ödemeleri gerektiği ifade edildi.

(OÇ-OÇ-Y)

13.01.2008 11:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title