Haberler

İnönü Üniversitesi Uluslararası Kısa Film Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Sinema Topluluğu tarafından düzenlenen ve her yıl yüzlerce filmin birbiriyle yarıştığı İnönü Üniversitesi Uluslararası Kısa Film Festivali’nin 9’uncusu düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ile Sinema Topluluğu tarafından düzenlenen ve her yıl yüzlerce filmin birbiriyle yarıştığı İnönü Üniversitesi Uluslararası Kısa Film Festivali'nin 9'uncusu düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Gösteri Salonunda gerçekleştirilen festivalin kapanış ve ödül törenine Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Metin Karkın, Kısa Film Festivalinin jüri üyeleri, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, "Bir işe katılanların sayısından ziyade, yaptığımız işin devamlılığı, sürekliliği son derece önemlidir. Bir Anadolu üniversitesi 9'uncu kez film festivali yapıyorsa, o üniversitenin artık kurumsallaştığını ve bu faaliyetin gelenekselleştiğini ifade etmektedir. Umuyorum ki, bu faaliyet daha da kaliteli ve güzel bir şekilde sürdürülecektir. Üniversitemiz sadece sağlıkta, güzel sanatlarda, mühendislikte değil, aynı zamanda iletişimde, müzikte, filmde de sesi duyulan bir üniversite olmayı başarmıştır. Bu hususta gösterilen gayretleri önemsiyorum. Bu yıl 9'uncusu yapılan ve uluslararası nitelikte olan Kısa Film Festivalinin bundan sonra da böyle başarılara imza atmasını diler, emeği olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu. Festivalin geleneksel hale getirilerek her yıl başarıyla yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirten İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık ise ulusal ve uluslararası kategorilerinde 578 filmin başvuru yaptığını belirterek 4 gün süren festival boyunca kısa filmlerden özel gösterimler, atölye çalışmaları, oturumlar ve söyleşiler düzenlendiğini söyledi.

Yapılan konuşmalardan sonra, Ulusal Kurmaca, Ulusal Belgesel ve Ulusal Deneysel kategorileri, Uluslararası Kısa Filmler içinde ise Uluslararası Kurmaca, Uluslararası Deneysel, Uluslararası Belgesel dallarında derece yapan çalışmaların sahiplerine ödülleri verildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Çelik Metin Işık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title