Haberler

İha'ya Teşekkür Plaketi

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Düzenlenen "Devrek Okuyor" Kampanyasına Destek Veren İhlas Haber Ajansı (İha)'ya Devrek Kaymakamlığı Tarafından Teşekkür Plaketi Verildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde düzenlenen "Devrek Okuyor" kampanyasına destek veren İhlas Haber Ajansı (İHA)'ya Devrek Kaymakamlığı tarafından teşekkür plaketi verildi.

Devrek İlçe Kaymakamı Yakup Tat, tarafından "Devrek Okuyor" kampanyasının duyurulmasında ve tanıtımında destek veren İHA'ya teşekkür plaketi verildi. Atatürk Kütler Merkezi'nde düzenlenen törende teşekkür plaketini İHA Devrek İlçe Muhabiri Fikri Erdem aldı. Kampanyaya destekleri nedeniyle tüm basın mensuplarına da teşekkür eden Kaymakam Tat, "Devrek Okuyor kampanyasına çok önem veriyorduk. Bu kampanyayı en kısa sürede çok sayıda kitlelere duyurmak istiyorduk. Kampanya süresince gerek şehir merkezindeki gerekse köylerdeki etkinlikleri yerinde takip eden yerel ve ulusal basın mensupları, kampanyanın duyurulmasında önemli rol oynamıştır" dedi.

(FE-SD-Y) 30.05.2008 19:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title