Haberler

İç Anadolu Gazeteciler Cemiyet Başkanları Yozgat'ta Buluşuyor

İç Anadolu yerel medya toplantısı, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti’nin işbirliği ile 9 Nisan cumartesi günü saat 09:30’da Yozgat’ta düzenlenecek.

İç Anadolu yerel medya toplantısı, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile 9 Nisan cumartesi günü saat 09: 30'da Yozgat'ta düzenlenecek.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, "Orta Anadolu basınının kalbi 9 Nisanda Yozgat'ta atacak. Çözüm bekleyen bütün sorunlarımızı değerli meslektaşlarımızla paylaşacağız "dedi. Galata Çamlık otelinde düzenlenecek toplantıya TGK kurucu başkanlarından ve Ankara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu genel başkan vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Basın İlan Kurumu yönetim kurulu üyesi Mustafa Arslan ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi Şevket Erzen konuşmacı olarak katılacak.

Toplantı programına ilişkin ayrıntılı bir açıklama yapan Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ömer Ertuğrul, Yozgat'ta bölgesel anlamda ilk kez düzenlenecek toplantıda meslek içi sorunlarını ele alınıp değerlendirileceğini söyledi. İç Anadolu yerel medya toplantısına İç Anadolu Gazeteciler Federasyonuna üye İç Anadolu'daki Gazeteciler Cemiyetleri başkanlarının yanı sıra Yozgat merkez ve ilçelerdeki gazete sahipleri ile medya çalışanlarının davetli olduğunu ifade eden YGC Başkan Yardımcısı Ömer Ertuğrul, "Yozgatlı meslektaşlarımızın Orta Anadolu gazetecileri ile buluşacağı bu toplantıda yerel basının en önemli sorunları masaya yatırılarak çözüm alternatifleri aranacak. Meslektaşlarımızın sorunlarla ilgili soruları da oturum yöneticileri ve konuşmacılar tarafından yanıtlanacak" dedi.

Toplantı nedeniyle Yozgat'a çevre il ve ilçelerden gelecek gazetecilere 9 Nisan Cumartesi günü de şehrin tanıtımıyla ilgili özel bir program düzenlendiğini ifade eden Ertuğrul, "Toplantı sonrası otobüsle şehir turu yapacağımız konuk meslektaşlarımızı önce Şahin tepesine götüreceğiz. Konuklarımızı daha sonra Yozgat müzesi, Çapanoğlu Büyük Camii, Fatih Camii, Hayri İnal Konağı ve Bilal Şahin külliyesini gezdireceğiz. Yozgat Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız" diye konuştu.

YGC İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul, toplantıya katılacak cemiyet yöneticisi konuk gazetecilerin isimlerini şöyle sıraladı, "Adem Alemdar ve Lokman Koyuncuoğlu -Konya, Ali Südeman-Aksaray, Ali Oruç-Ankara Yönetim Kurulu üyesi, Özgün Hantar ve Ethem Yenigürbüz-Çankırı, Şevket Gürbüz-Çorum, Hüseyin Oğuz-Karaman, Mehmet Emin Turpcu-Kırşehir, Cengiz Selci-Kırıkkale, Üstün Tuncer -Kayseri, Alpaslan Başaran-Niğde, İsmet Ünver -Bor, Osman Koca-Nevşehir ve Fikret Ünsal- Sivas" - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Alemdar Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title