Haberler

Hozat Belediyesi Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, ilçenin modern bir görünüme kavuşması için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, ilçenin modern bir görünüme kavuşması için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Konak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı yaptığı 10 yılık zaman diliminde ilçenin en önemli alt ve üst yapı sorunlarını çözdüklerini belirtti.

Göreve geldiklerinde ilçe halkı için en hayati sorunlardan biri olan sağlıklı içme suyu ve uzun yıllar hizmet edecek bir altyapıyı için planlama yaptıklarını vurgulayan Konak, şunları kaydetti:

"Avrupa Birliği Projeleri kapsamında aldığımız destekle 21, belediyemizin imkanlarıyla da 21 olmak üzere 42 kilometrelik ana şebeke, tali hatlar, bağlantı hatlarındaki tüm asbestli, demir ve pik olan sağlıksız altyapıyı vatandaşlarımızın evlerine kadar sağlıklı borularla değiştirdik. Bu çalışmalar bize yaklaşık 3 milyon liraya mal oldu. Şu anda ilçemizin nüfusu 4 bin 600, nüfusumuzun 2050 yılında 15 bin civarında olacağı tahmin ediliyor. Bizim yaptığımız altyapı bu nüfusun daha fazlasına hizmet edecek kapasitede. Emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum." - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Avrupa Birliği Cevdet Konak Hozat Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

SİNANdarkblue62@hotmail.com:

CEVDET BAŞKAN HOZATI RESMEN YENİDEN YARATTI İLERİCİ AYDIN DEVRİMCİ BİR İNSAN ADAY OLDUĞU SÜRECE DESTEKLENMELİDİR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title