Haberler

Hisarcık ÇPL Öğrencileri TÜBİTAK'ın Sergisini Gezdi

Güncelleme:

Hisarcık ÇPL öğrencileri, Eskişehir'de açılan TÜBİTAK ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri sergisine götürüldü.

Hisarcık Çok Programlı Lise (ÇPL) öğrencilerini proje hazırlamaya teşvik etmek için amacıyla Eskişehir'de açılan Tubitak ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri sergisine götürüldü.

Çok Programlı Lise tarafından öğrencileri proje hazırlamaya teşvik etmek için amacıyla Matematik Öğretmeni Havva Özer nezaretinde 10 kimya sınıfından Serkan Uygun, 10 muhasebe sınıfından Derya Büyük ve Neslihan Önder adlı öğrenciler Eskişehir'de açılan Tubitak ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri sergisine götürüldü. Serginin gezilmesinin ardından Türkiye'nin en büyük uzay evi olan Sabancı Uzay Evinde öğrencilere sinevizyon gösterisi olarak yıldızların ve saman yolu galaksisinin üç boyutlu görüntüleri izletildi. Daha sonra öğrenciler 84 farklı türden toplam 2 bin 500 balığı barındıran, teraryum, dokunma akvaryumu, tropikal akvaryum, Amazon Nehri ile Mersin akvaryumu gibi bölümleri bulunan Sualtı Dünyası'nı ziyaret ettiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neslihan Önder Eskişehir Hisarcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title