Haberler

Hilvan'da Halk Konseri

Hilvan Güvenliğini Destekleme Derneği tarafından organize edilen ücretsiz halk konseri, Hilvan halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Hilvan Güvenliğini Destekleme Derneği tarafından organize edilen ücretsiz halk konseri, Hilvan halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Hilvan Ortaokulu'n da yaklaşık 700 kişinin katıldığı ücretsiz halk konseri öncesi konuşan Hilvan Güvenliğini Destekleme Dernek Başkanı Ferit Bakan "Biz Hilvan Güvenliğini Destekleme Derneği olarak 2013 yılının Mayıs ayında bedensel engelli vatandaşlarımıza bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla Mavi Kapak projesini başlattık. Bu projedeki amacımız dernek olarak engelli vatandaşlarımıza mümkün olduğu kadar tekerlekli sandalye sağlayabilmektir. Bu sandalyeler o vatandaşlarımızın sosyal hayata daha fazla katılması anlamına gelecektir. Bu proje sonucunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 10 adet tekerlekli sandalye sağlanmıştır. Bu projede bizden değerli desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız Uğur Sezer olmak üzere, değerli daire amirlerine, sivil toplum kuruluşlarına, ilçe esnafı ve sevgili Hilvan Halkına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.

Sanatçı Hozan Beşir, Hilvan halkının samimiyetinden ve sıcak kanlı olduğunu söyleyerek, Hilvan'da böyle bir programın yapılmasından dolayı çok mutlu ve sevinçli olduğunu dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Hilvan Güvenliğini Destekleme Derneği Başkanı Ferit Bakan tarafından Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer'e teşekkür plaketi verdi. Kaymakam Sezer, düzenlenen ekinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Sanatçı Hozan Beşir sahneye çıkarak, sevilen şarkılarını konser alanını dolduran yüzlerce kişi ile birlikte söyledi.

Ücretsiz halk konserine; Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Güvenliğini Destekleme Derneği Başkanı Ferit Bakan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Haşmet Günay, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Salgın ve çok sayıda Hilvan halkı katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hozan Beşir Uğur Sezer Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title