Haberler

Hentbolcuların Morali Süper

Kendi evinde hafta sonu Bingöl Gençlikspor’a gol yağdıran Erzurum Yakutiye Gençlik Spor’da moraller süper, Erzurum ekibi ilk yarıyı ikinci sırada bitirirken, ikinci yarı maçları öncesinde iddiasını korudu.

Kendi evinde hafta sonu Bingöl Gençlikspor'a gol yağdıran Erzurum Yakutiye Gençlik Spor'da moraller süper, Erzurum ekibi ilk yarıyı ikinci sırada bitirirken, ikinci yarı maçları öncesinde iddiasını korudu.

Antrenör Ali Erzurumluoğlu ile yardımcısı Orhan Aksoy yönetiminde genç oyunculardan kurulu bir takımlar ligin ilk devresinde başarılı bir performans gösteren Erzurum Yakutiye Gençlikspor, hafta sonu kendi evinde Bingöl Gençlikspor'a gol yağdırdı. Maçtan 47-26 galip ayrılan Erzurum ekibi ikinci sıradaki yerini korudu. Lider Margenç'in kendi evinde Diyarbakır'a mağlup olması ile liderlik için iştahı kabaran Erzurum Yakutiye Gençlikspor, ikinci yarı maçları öncesinde de büyük bir moral depoladı. Antrenör Ali Erzurumluoğlu, "Grupta 5 puanla ikinci sıradayız, ama iyi bir fikstüre sahibiz, bu avantajımızı değerlendirip, mutlu sona ulaşacağız" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Aksoy Yakutiye Erzurum Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title