Haberler

Hayırsever Vatandaştan Okullara Kitap Desteği

Nevşehir'deki eğitim kurumlarına bağışlanmak üzere Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne kitap bağışında bulunan hayırsever Yaşar Aydoğan'a plaket verildi.

Nevşehir'deki eğitim kurumlarına bağışlanmak üzere Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'ne kitap bağışında bulunan hayırsever Yaşar Aydoğan'a plaket verildi.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin 13 yıldır Nevşehir ilindeki okullara dağıtılmak üzere yaptığı kitab bağışlarına ve okullardaki kütüphanelerin genişletilmesine destek amacıyla 900 kitap bağışlayan Nevşehirli hayırsever Yaşar Aydoğan'a Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Uğur, eğitim için adım atan her kişi ve kurumun yanında olacaklarını belirtti.

Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Nevşehir geneli okullara bağışlanmak üzere içinde ansiklopedi, roman, sözlük gibi çeşitli eserlerin olduğu kitap bağışından ötürü, hemşerimiz Yaşar Aydoğan'a bağışı kabul eden okul yöneticileri ve kitapları okuyacak öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu davranış tüm hemşerilerimize örnek teşkil etmelidir." dedi.

Kitap bağışında bulunan Yaşar Aydoğan ise, yetişen zekaları kitaplar ile beslemeyen ulusların yıkılmaya mahkum olduğunu ve bu düşüncesinden ötürü Nevşehir ilinde birçok konuda olduğu gibi kitap yardımı konusunu da yıllardır başarı ile yürüten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi aracılığı ile bu bağışı yaptığını belirtti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Aydoğan Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title