Haberler

Havran Milli Eğitim'den Polis'e Taziye Ziyareti

İstanbul’da yaşanan bombalı terör saldırısı sonrasında Balıkesir’in Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenler, personel ve öğrenciler, Polis teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul'da yaşanan bombalı terör saldırısı sonrasında Balıkesir'in Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenler, personel ve öğrenciler, Polis teşkilatına taziye ziyaretinde bulundu.

Yaşanan üzücü terör olayı ardından Havran İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Havran Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu "İstanbul Beşiktaş'da Çevik Kuvvet Polisine yönelik olarak yaşanan menfur saldırı sonucunda şehit olan polislerimizin taziyesi ve Milli Eğitim Camiası olarak polisimizin yanında olduğumuzu göstermek için Havran İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettik."dedi.

Ziyarete ev sahipliği yapan Havran İlçe Emniyet Müdürü İsmail Tur eğitimcilerin başsağlığı dileklerini teşkilatı adına kabul etti.

Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ile birilikte, Havran Mehmet Çalışır Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Gün ve okulun iki öğrencisi, Havran Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Çam, kurum öğretmenleri ve personeli katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu böyle üzücü olayların bir kez daha olmamasını dileyerek ülke üzerinde hesap yapanların başaramayacağını, öğrencilerimizin, milletimizin vatanına ve devletine sahip çıkmaya devam edeceğini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Beşiktaş İstanbul Havran Yerel Haberler

title