Haberler

Havran'da Ersoy Dönemi

Havran’da Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Partili Emin Ersoy, dün mazbatasını aldıktan sonra, bugün yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı.

Havran'da Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Partili Emin Ersoy, dün mazbatasını aldıktan sonra, bugün yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı.

Cuma namazı sonrası büyük bir kalabalık ile beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu, İlçe Başkanı Erdal Önder ve partili partisiz vatandaşlarla birlikte geldiği belediye binası önünde büyük coşkunun yaşandığı kalabalık tarafından karşılandı. Burada toplanan kalabalığa hitap eden Ersoy, "Sizlerin duası ve desteğiyle rabbim bu görevi bizlere nasip etti. Öncelikle rabbime şükrediyor ve sizlere teşekkür ediyorum. Elbette bu görevler dışarıdan gözüktüğü gibi değil. Biz buranın sorumluluk görevi olduğunu biliyoruz. Buranın hizmet görevi olduğunu biliyoruz. Esas olan buraya gelmek değil, buranın vasıtasıyla halka hizmet etmek, hakka hizmet etmek. AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Hasan Lofçalıoğlu'ndan aldığımız bu bayrağı daha yukarılara çıkaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın"dedi.

Girişte çalışanlar tarafından karşılanan Emin Ersoy ve beraberindekiler daha sonra birlikte başkanlık makamına çıkarak Hasan Lofçalıoğlu'ndan görevi teslim aldı. Dışarıda toplanan kalabalığın ise binaya girme isteği büyük izdiham yaşanmasına neden oldu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Aydınoğlu Erdal Önder Balıkesir Havran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title