Haberler

Hatunsuyu Çiçekleniyor

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi.

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi. Mevsimlik çiçekleri, park ve meydanların yanı sıra, kavşak ve refüjlerde toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Battalgazi İlçesi Hatunsuyu Mahalle Muhtarı Bilal Demir, Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek,"Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün mahallemizi çiçeklendirmesi bizleri son derece memnun etmektedir" şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise yaptığı açıklamada,"Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce çalışma programı dahilinde satın alınan çiçek fideleri, mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte müdürlüğümüz park ve yeşil alanlardaki yeni yerlerinde toprakla buluşturuyor" dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmaların Battalgazi'de bulunan park, bahçe, meydan, kavşak ve refüj gibi yeşil alanların tümünde, hızlı bir tempo da devam ettirileceği öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Demir Battalgazi Hatunsuyu Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title