Haberler

Hastalara Moral Eğlencesi

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ayakta kemoterapi alan hastalar için moral eğlencesi düzenlendi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta kemoterapi alan hastalar için moral eğlencesi düzenlendi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayaktan kemoterapi alan hastalara moral vermek için Onkoloji Merkezi'nde pastalı ve müzikli eğlence yapıldı. Eğlenceye, Başhekim Doç. Dr. Fatih Özkan, Başhekim Yardımcısı Dr. Alper Ceylan, Onkoloji Merkezi'nde Sorumlusu Dr. Nilgün Şahin, Sağlık Otelcilik Hizmetleri Müdürü Evliya Sinan Çimen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Koyun, Müdür Yardımcısı İsmail Demirci, tedavi gören hastalar, hasta yakınları ve hastane çalışanları katıldı. Canlı müzik eşliğinde hastalara moral verilerken, pasta ikramı yapıldı. Ayrıca, tedavi gören hastalardan 47 yaşındaki Hasan Parlak'a doğum günü olmasından dolayı ayrıca doğum günü pastası kesildi.

Bu tip organizasyonları hastaların moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmak için yaptıklarını belirten Başhekim Doç. Dr Fatih Özkan yaptığı konuşmada, "Onkoloji merkezimizde günlük ayaktan ortalama 50 hasta ayaktan kemoterapi alıyor. Hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için bütün personel özverili çalışıyor. Müziğin hastaların tedavi sürecinde etkisi bilimsel makalelere konu oldu. Bundan sonra da bu tip organizasyonları yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Hastalar ise kendileri için düzenlenen moral eğlencesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başhekim Özkan ve hastane çalışanlarına teşekkür ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Özkan Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title