Haberler

Hanımlar Cilt Bakımı Kursunu Tamamlayıp Sertifika Aldı

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’nde kadınlara yönelik açılan cilt bakımı kursu yeni mezunlarını vermeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi'nde kadınlara yönelik açılan cilt bakımı kursu yeni mezunlarını vermeye devam ediyor. Kursa katılan çok sayıda hanım sertifika alarak mezun oldu.

Pursaklar Belediyesi hanım evlerinde düzenlenen programlarda kadınlara yönelik faaliyetler her geçen gün artarak devam ediyor. Bunlardan biri olan Nezaket Hanımevi'ndeki Cilt Bakımı Kursu yeni mezunlarını verdi. Güzellik uzmanlarının verdiği eğitimler sonucu kursu başarıyla tamamlayan hanımlar, sertifika alarak meslek sahibi oluyor. Pursaklar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin'in katılımıyla gerçekleşen törende sertifikalarını alan hanımlar, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin'e kendilerine sunmuş oldukları imkanlardan dolayı teşekkür etti.

Sertifika töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin, Pursaklar Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen hizmetlerin önemli olduğa dikkat çekerek "Belediye Başkanımız Sayın Selçuk Çetin'e teşekkür ediyorum. Bizlere bu imkanları sunarak hanım kardeşlerimizin meslek sahibi olmasına vesile oluyor. İlçemiz için önemli bir hizmettir. Sertifika alan kursiyerlerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Aldıkları sertifikalarla daha kolay iş sahibi olan hanımlar, ev ekonomisine katkı sunmanın mutluluğunu da yaşıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Selçuk Çetin Orhan Çetin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title