Haberler

Hani'de 248 Kişiye İSG Sertifikaları Verildi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Hani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden iş sağlığı ve güvenliği eğitim semineri sona erdi.

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamlığı Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitimde, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Ramazan Gökçi, Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Direk ve İSG İl Koordinatörü Mustafa Kandıran koordinesinde diğer ilçelerde görev alan 17 İSG ilçe koordinatörü ile birlikte okul ve kurumlarda iş sağlığı ve güvenliği kültürünü üst düzeye çıkarmak amacıyla eğitim verildiğini söyledi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun çalışanlara getirdiği yükümlülük ve sorumlulukları anlatan Gökçi, katılımcılara risk analizleri ve acil durum planları ile okullarda gerçekleşen tehlikelere karşı hazır olmaları okul ve kurumlardaki olası kazaların önüne geçmek için alınması gereken önlemler ve ilk yardım konularında bilgi veren Gökçi, "İş sırasında çeşitli nedenlerden kaynaklanan sağlığa ve güvenliğe zarar verebilecek koşullardan korunmak amacıyla yapılan sistemli ve bilimsel çalışmalarda amacımız, sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı sağlamak, çalışanları çalışma ortamından kaynaklanan sağlık ve güvenlik risklerine karşı korumaktır" ifadelerini kullandı.

Sertifika dağıtım Törenine Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya,İş Sağlığı ve Güvenliğinden sorumlu İlçe Koordinatörü Ramazan Gökçi Hazır Bulundu.248 kişinin katıldığı kurslarda başarı gösteren çalışanlara sertifikaları kaymakam Tahir İğde tarafından törenle verildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title