Haberler

Halk Eğitimi Merkezi Kurslarına Rekor Katılım

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Halk Eğitimi Merkezi Kursu kursiyerlerini ziyaret etti.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Halk Eğitimi Merkezi Kursu kursiyerlerini ziyaret etti. El sanatları kursu öğretmeni Hanife Özbeyli, dikiş-nakış kursu öğretmeni Tuğba Karışkan, yiyecek içecek kursu öğretmeni Nuriye Daşdemir ve giyim üretim kursu öğretmeni Selma Küden ile kursiyerleri ayrı ayrı ziyaret eden Nazlı, gördüğü eser ve çalışmaları takdirle karşıladı, kurs öğretmenleri ve kursiyerleri tebrik etti. Nazlı, "Güçlü Türkiye'nin başarılarına bir halka da siz eklemişsiniz, elinize yüreğinize sağlık. Kütahya'nın ilçeleri arasında, 244 kurs açarak 3412 kursiyerin eğitim almasından dolayı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçelerimizde açılan Halk Eğitimi Kurslarında, Simav birinci sırada yer almıştır, kutluyorum" dedi.

Simav Halk Eğitimi Merkezi kurs ziyaretlerine, Milletvekili Nazlı ile birlikte, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner de katıldı. İkramların ardından, günün anısına Simav Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Halil Aktay, Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı'ya hediye takdim etti. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Mustafa Şükrü Nazlı AK Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title