Haberler

Halk Eğitim Merkezinden Yıl Sonu Sergisi

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri 2007-2008 Döneminde Yaptıkları Makine-nakış, El Sanatları El Emeği ve Göz Nuru Ürünleri Açılan Sergi Sergilendi.

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri 2007-2008 döneminde yaptıkları makine-nakış, el sanatları el emeği ve göz nuru ürünleri açılan sergi sergilendi.

Korkuteli Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen serginin açılışı Kaymakam Rıza Dalan Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Milli Eğitim Müdürü vekili Mustafa Aygün ve siyasi parti ilçe başkanları tarafından yapıldı.

Yıl sonu sergisinin açılış töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Toprak, Korkuteli Halk eğitim merkezi olarak 2007-2008 yılında 30 mesleki kursu açtıklarını, bu kurslara 556 kursiyerin katıldığını belirtti.

Toprak, sosyal ve kültürel olarak 51 kurs açarak bin 233 kursiyere belge verdiklerini belirten Toprak, yapılan alan araştırmasında İlçede 117 okuma yazma bilmeyen olduğunu, bu konuda okuma yazma kursunu devam ettiğini ifade etti.

Sergide, 137 bayanın giyim, nakış, trikotaj ve Halıcılık olmak üzere yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Sergi açılışında Kurslara katılan kursiyerlere belgeleri verildi.

(AD-SÇ-Y) 03.06.2008 14:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title