Haberler

Halı Sahanın Açılışında Renkli Turnuva

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Belediye ve Dursunbeyspor kulübünün ortaklaşa düzenlediği turnuvaya Eskişehirpor, Altınorduspor, Tavşanlı Linyitspor ve Dursunbeyspor katıldı.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Belediye ve Dursunbeyspor kulübünün ortaklaşa düzenlediği turnuvaya Eskişehirpor, Altınorduspor, Tavşanlı Linyitspor ve Dursunbeyspor katıldı. Turnuvada; U-12'lerde Altınordu, U-13'lerde ise Eskişehir birinci oldular.

Dursunbey Belediye Başkanlığının Fetih Turizm ile birlikte ilçeye kazandırdıkları Modern Kapalı Halı Sahanın açılışı için özel bir turnuva tertip edildi. Turnuvadaki maçlarda köklü kulüplerin U-12 ve U-13 sporcuları mücadele etti. Sabah başlayan müsabakalarda ilk eşleşme Dursunbeyspor ile Eskişehirspor U-12 takımları oldu. Kıran kırana geçen maç 2-2 berabere bitince penaltı atışlarında Dursunbeyspor galip geldi. Gün boyu süren maçları Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, İGM Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, AK Parti ilçe yöneticileri, Dursunbeyspor kulübü Başkanı Yusuf Turhan ile çok sayıda sporsever izledi. Akşam oynanan final müsabakalarının ardından ise turnuvanın U-12 şampiyonu İzmir kulübü Altınorduspor, U-13 şampiyonu ise Eskişehirspor oldu. Dursunbeyspor U-12'de ikinci, U-13'de ise 4. sırada yer aldı.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar ödüllendirildi. Türkiye Futbol Federasyonunun Balıkesir'deki yetkililerinin de katıldığı ödül töreninde turnuvaya renk katan takımların çalıştırıcılarına da Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz tarafından çeşitli hediyeler verildi.

(HD- YU)

16.01.2013 18: 31: 17

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Linyitspor Eskişehirspor Balıkesir Dursunbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title