Haberler

Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde Düzenlenen Şehzade Korkut Şenlikleri ve 3. Mantar Festivali ve Korkuteli Belediyesi Tarafından Düzenlenen Halı Saha Turnuvası Sona Erdi.

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde düzenlenen Şehzade Korkut Şenlikleri ve 3. Mantar Festivali ve Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenen halı saha turnuvası sona erdi.

Şehitler parkı içinde bulunan halı sahada gerçekleşen turnuvanın finalinde Antalya amatör futbol hakemi Veli Tıknaz tarafından yönetilen final maçında Arkor inşaat sporu 9-7 yenen Eskimiş kromponlar spor Turnuvanın şampiyonu oldu. İlçede halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Halı saha maçlarında 2 grup halinde 10’ar takım mücadele verdi.

22 takımın katıldığı ve her takımın 5 maç yaptığı karşılaşmalar sonunda namaglup olarak 8 maçı kazanan Eskimiş kramponlar spor Turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçı sonrası düzenlenen kupa töreninde Belediye Başkanı Adnan Uğurlu Şampiyon takım Eskimiş Kramponlara kupalarını verdi.

Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Yaklaşık 1 aydır devam eden Turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyum. 22 takımın tüm sporcuları dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğe olan tüm saygıyı gerçekleştirdiler. Tüm sporculara ve hakemlere teşekkür ediyorum dedi.

Turnuvada 31 gol atarak gol kralı olan Eskimiş Kramponlar spor futbolcusu Salih Dorum’a Belediye Başkan vekili Ethem Erdoğdu aşırtman hediye etti.

Ayrıca Turnuvanın en güzel golünü atan Adem Tosun’a Belediye Başkanı Adnan Uğurlu tarafından plaket ve katılan tüm sporculara katılım belgesi verildi.

Turnuvada en centilmen Takım Sanayi spor oldu.

Şehzade Korkut Şenlikleri ve 3. Mantar Festivali kapsamında halı saha turnuvasına 4 grup halinde Dekorspor, Akdenizspor, Meslek Yüksek Okulu, Beleidye İş, Arkor İnşaat, Uğurlu Kuyumculuk, Orman Spor, Kardelen Spor, Çarşı Spor, Esnafspor, İbran Mimarlık, Nur pastaneleri, Gelişim spor, Sanayispor, Hilmi Resteurant, Atangalipspor, Eskimiş kramponlarspor, Taunaspor, Sağlıkspor, Barışspor, Telekom, Esnaf idmanyurdu takımları katılmıştı.

(AD-SÇ-Y)

12.09.2007 10:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title