Haberler

Halfeti'de SGK Müdürlüğü Kurulması Çalışmaları

Güncelleme:

Şanlıurfa Sosyal ve Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kaşif Kılıç, SGK İl Müdür Yardımcısı Hakan Hastürk, ve Birecik SGK İlçe Müdürü Zeynettin Dağ, Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik'i makamında ziyaret etti.

Halfeti'de açılması düşünülen SGK ilçe müdürlüğü hakkında görüşmelerde bulunan Müdür Kılıç, Kaymakam Keklik'ten konu hakkında yardımlarını talep etti. Kaymakam Keklik, SGK ilçe müdürlüğünün Halfeti için gerekliliğini belirtirken vatandaşların da ulaşılabilirlik bakımından rahatlayacağını dile getirdi. Şu anda vatandaşların işlerini halletmek için Birecik SGK İlçe Müdürlüğü'ne gittiğini ifade eden Kaymakam Keklik, Halfeti SGK İlçe Müdürlüğü'nün kurulmasının bu bakımdan çok iyi olacağını ve ilçeye SGK müdürlüğü kurulması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Yapılan görüşmenin ardından SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, Kaymakam Keklik'e teşekkürlerini sunarken, tekrar görüşmek istediğini belirterek ilçeden ayrıldı.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Keklik Birecik Halfeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title