Haberler

Hakan Zengin Dünya Tv'de Düzce'yi Anlatacak

Dünya TV'de canlı yayına katılarak Düzce'yi ve sanayiyi anlatacak.

Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, 11 Mart Pazartesi günü,

Dünya TV'de canlı yayına katılarak Düzce'yi ve sanayiyi anlatacak.

Zengin, Dünya TV'de yayınlanan Vizyon Anadolu programında bir kentin sanayisini ve beklentilerini içeren bir konuşma yapacak. Zengin, canlı olarak yayınlanacak olan programda Depremin ardından sanayileşmesi için teşvik verilen Düzce, ne durumda? Yaralar sarıldı mı sanayi kültürü oturdu mu? Düzce'nin öne çıkan sektörleri hangileri… Düzce'nin alternatif sektörleri nedir? Bunun için nasıl bir planlama yapılması gerekiyor? Siz sanayiciler olarak kentin altyapısının ve sosyal hayatının gelişmesi için neler bekliyorsunuz? Bildiğiniz yeni bir yatırım var mı? sorularını yanıtlayacak.

Vizyon Anadolu programında bir kentin sanayisini ve beklentilerini mercek altına alacak olan program 11 Mart Pazartesi günü saat 14: 00'de başlayacak.

Vizyon Anadolu programına ayrıca Düzce Ticaret ve Sanayi'Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük ile Düzce Cam fabrika Müdürü Betül Verda Öztürk canlı yayına telefon ile katılacak.

( AY )

09.03.2013 14: 30: 08

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title