Haberler

Güzelbahçe Halkı Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

Cumhuriyet Bayramı'nın 89'uncu yıldönümü Güzelbahçe'de de törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı'nın 89'uncu yıldönümü Güzelbahçe'de de törenlerle kutlandı.

Güzelbahçe Stadyumu'ndaki törende Kaymakam Mehmet Ünlü, Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Garnizon Komutanı Albay Turhan Özkal, törene katılan okulların öğrencilerini, öğretmenleri ve vatandaşları tek tek selamladı.

Törende konuşan Kaymakam Ünlü, "And içiyoruz, vatan, millet, bayrak ve cumhuriyetten asla vazgeçmeyeceğiz. Bu kutsal değerlerimize kastedecek olanlarla canımız pahasına savaşacağız" dedi.

Ünlü, Türk milletine en uygun idare şeklinin Cumhuriyet olduğunu ve kimsenin Atatürk Cumhuriyeti'ne karşı başka emeller beslemesinin söz konusu olamayacağını söyledi. Şiirlerin okunduğu, folklor ve dans gösterilerinin yapıldığı törende, Güzelbahçe'deki ilk ve orta dereceli okullar bando eşliğinde tören geçidi yaptı. Stadyumdaki törene il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa İnce Güzelbahçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title