Haberler

Güzelbahçe Bisiklet Şenliği Renkli Geçti

Güzelbahçe Belediyesi'nin düzenlediği 'Geleneksel Bisiklet Şenliği', renkli görüntülere sahne oldu.

Güzelbahçe Belediyesi'nin düzenlediği 'Geleneksel Bisiklet Şenliği', renkli görüntülere sahne oldu.

İzmir başta olmak üzere yurdun çeşitli yerlerindeki bisiklet kulüplerinden ve Güzelbahçe'den 7'den 77'ye yaklaşık 400 bisiklet tutkununun katıldığı şenlik, sabah erken saatlerde başladı. Küçükler, çocuklar, kızlar, genç erkekler, genç kızlar, elit bayanlar, elit erkekler ve mastırlar olmak üzere sekiz ayrı dalda yapılan yarışmalarda, aralarında milli bisikletçilerin de bulunduğu 30'a yakın bisiklet severe çeşitli ödüller verildi. Seyirtepe önünde başlayan Ödüllü Dağ Bisikleti yarışları, 5380 metrelik Yaka Mahallesi Gelinkaya Ormanı Parkuru'nda gerçekleşti. Mastırlar ve genç erkekler yarışı 4 tur üzerinde yapıldı. Yarışlar kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

Elit erkeklerde milli bisikletçi Bilal Akgün, elit bayanlarda milli sporcu Esra Kürkçü, genç erkeklerde Agit Salim, mastırlarda Kamil Akhan birincilik kürsüsüne çıktı.

Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü ve Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin 'start' verdiği yarışlarda dereceye girenlere para ve madalya ödülleri verildi.

Törene Kaymakam Ünlü ve Başkan İnce'nin yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Alpay Kandemir ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe'nin bisiklet severlerin bu sporu yapacağı en güzel parkurlardan birine sahip olduğunu belirterek, "Bu tür yarışlara ve sporlara her zaman destek olacağız. Güzelbahçe'de bisiklet tutkunlarının rahatlıkla bisiklet kullanabileceği yollar yapacağız. Özellikle sahilde ve Kahraman Dere'de 20 metrelik yollarda yeni bisiklet yolları ayıracağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa İnce Mehmet Ünlü Güzelbahçe İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title