Haberler

Güreşçiler Kırkpınar'a Hazırlanıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güreşçileri Bigadiç Hera Termal Tesislerinde Kırkpınar güreşleri için girdikleri 17 günlük kamp programının 10. gününde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güreşçileri Bigadiç Hera Termal Tesislerinde Kırkpınar güreşleri için girdikleri 17 günlük kamp programının 10. gününde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Değişik kilolarda güreşecek sporcular günde iki idman yapıyor.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adına güreşecek baş altı, büyük orta ve küçük ortadaki çıraklar Bigadiç Hera Termal'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Yağlı güreş antranörü Fevzi Çakır ve Balıkesir Baş Pehlivanlarından Kadir Ergin yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güreşçisi ve Baş Pehlivanlardan Kadir Ergin, güreşçilerle birlikte 17 günlük kampa girdiklerini belirterek, "Bugün 10. günündeyiz. Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin bize vermiş olduğu imkanlar ile burada kamptayız. Günde iki idman sabah saat 5'de kros ve öğlen saat 13'de güreş ve taktik idmanları ile devam ediyoruz. Güreşçileri en iyi şekilde hazırlamaya devam ediyoruz. Balıkesir'in Kırkpınar'da gerçekten derecelere çok ihtiyacı var" dedi.

Bigadiç'de kamp programını değerlendiren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Yağlı Güreş Takımı Antranörü Fevzi Çakır ise, "'Hedefimiz öncelikle 22-23-24 Temmuz'da yapılacak olan 155. tarihi Kırkpınar Güreşleri. Daha sonrasında ise Kırkpınar'ın rövanşı olan Balıkesir Karesi Kurtdereli olacaktır. Hedefimiz öncelikle yıllardan beridir Balıkesirimiz de öksüz kalan yağlı güreşi yeniden canlandırıp 3 veya 4 sene içerisinde yeni Baş pehlivanlar ilimize kazandırmak. Kamp programımız çok güzel bir şekilde devam etmekte hiçbir sıkıntımız yok. Bize her anlamda destek veren başta Büyük Şehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Çakır Kırkpınar Bigadiç Termal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title