Haberler

Başkan Güneştekin Seyyid Hasan Türbesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Batman AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin Gercüş İlçesinde Türbe etkinliğine katıldı.

AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, il yönetiminden Mahmut Tileği, Murat Alp, Şeyhmus Yılmaz ve beraberindeki heyetle Gercüş'ü ziyaret ederek Kutlu köyünde Seyit Hasan anma etkinliklerine katıldı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Güneştekin, muhtar ve köylülerle bir araya gelerek onların talep ve sorunlarını dinledi. Güneştekin konuşmasında "Önümüzdeki yerel seçimin ardından Gercüş'ü de AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. Hizmet esaslı belediye çalışmaları ile halkımızın her sorununa çözüm üretip Gercüş'ün hak ettiği gelişim ve değişimi göstermesini sağlayacağız" dedi.

Vergili köyünün daveti üzerine Seyit Bilal Türbesini de ziyaret eden Başkan ve heyeti, ardından Kayapınar Beldesine geçti. Gün boyu köylülerle görüşmeler yapan, taziye ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Güneştekin, not aldığı sorunların çözümü konusunda elinden geleni yapacağını söyledi. İl Başkanı ve heyeti, Gercüş programının ardından Hasankeyf ilçe teşkilatına uğradı, ilçe başkanından teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Güneştekin, Dünya Hastanesinde yoğun bakımda olan Gercüş Milli Eğitim Müdürü Başaran'a geçmiş olsun dileyerek programını bitirdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Murat Alp Ak Parti Gercüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title