Haberler

Güllük Belediyespor'da Teknik Kadro Değişikliği

2012-2013 sezonunda Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Güllük Belediyespor'da takımını çalıştıracak isim belli oldu.

2012-2013 sezonunda Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Güllük Belediye spor'da takımını çalıştıracak isim belli oldu.

Güllük Belediye spor 2012-2013 sezonu öncesi mücadele edeceği Süper Amatör Lig hazırlıklarına başladı. Başkan Kemal Dönmez önce bölge insanı diyerek başlattığı takım kurma çalışmalarına eski bir Güllük spor'lu Celal Gündüz ve Seval Vardar ile anlaştı.

Güllük Belediye spor İsmail Yiğit Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Güllük Belediye spor Başkanı Kemal Dönmez ve yeni teknik ekip, Seval Vardar ve Celal Gündüz katıldı.

Atılan karşılıklı imzalar ile alt yapı destekli bir takım kuracaklarını ve sezona hızlı bir biçimde hazırlanacaklarını açıklayan Başkan Dönmez, "1 Ağustos'a kadar transferlerimizi tamamlayarak, takım çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

Celal Gündüz ve Seval Vardar ise ortak açıklamalarında Güllük sevdası ile zaten yıllardır içinde olduğumuz kulübümüzde gençlerimizin geleceğini bir spor okulu olarak belirlemeyi hedefliyoruz. Öncelikli hedefimiz Güllük gençliği ve gençlerin geleceği. Spor olan yerde saygı olur, disiplin olur. Centilmen bir takım olarak bölgeye öncü olmak bölgenin örnek takımı olmak istiyoruz" diyerek açıklamalarını tamamladılar.

Eski bir Güllük Eti spor futbolcusu olan Gündüz,

Nazilli Belediyespor'da da uzun yıllar forma giyerken son olarak yaklaşık 20 yıl hakemlik, yine Nazilli Belediyespor'da altyapı antrenörlüğü yaptı.

Seval Vardar ise, 12 yaşında Güllük Eti Spor'da başladığı futbol hayatını 8 yıl Milasspor'da sürdürdü. Daha sonra yine görev aldığı Güllük Spor'a adeta sevdalı olan Vardar, "Takımımızın geleceği için çalışacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Dönmez Nazilli Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title