Haberler

Gördes'te Kitap Kumbarası Kampanyası Başladı

Güncelleme:

251 Bin Dev Öğrenci Kampanyası kapsamında düzenlenen, "Kitap Dostu Gördes" projesinin Kitap Fuarı, Kültür Sarayı'nda gerçekleştirildi.

251 Bin Dev Öğrenci Kampanyası kapsamında düzenlenen; "Kitap Dostu Gördes" projesinin Kitap Fuarı, Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirildi. Kitap kumbarası kampanyası da başladı.

Programa Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Emniyet Amiri İsmail Boyacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tufan Çelik, daire amirleri, Milli Eğitim personeli, yazarlar Emine Ataman Koç, Adem Çevik ve Murat Kaya ile çok sayıda Öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Akyol, "Yemek içmek nasıl bedenimizin ihtiyacı ise, okumak da ruhumuzun vazgeçilmez bir ihtiyacıdır. Sıkıntılarımızı unutmak, hayatımızı, ruhumuzu, kafamızı, düşüncelerimizi ve fikirlerimizi aydınlatmak için mutlaka okumaya ihtiyacımız vardır. Gördes Belediyesi olarak gençlerimize ve geleceğimize önem veriyoruz. Çünkü geleceğimizin onlar olduğunun bilincindeyiz. Gençlerimizin bilinçli bireyler olarak yetişmesi için bu güne kadar eğitime sürekli destek verdik, bundan sonra da Gördes Belediye Başkanlığı olarak destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Program öğleden sonra, yazarlar Adem Çevik ve Murat Kaya'nın imza ve söyleşisi ile devam etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Akyol Murat Kaya Adem Çevik Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title