Haberler

Gömeç'te Okul ve Sağlık Ocağı Törenle Açıldı

Balıkesir'in Gömeç İlçesinde 2007 Yılında Yapımı Tamamlanan Köydes Projesi ve İl Özel İdaresi Kaynaklarıyla Gerçekleştirilen Yatırımlarının Açılışları Yapıldı.

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde 2007 yılında yapımı tamamlanan KÖYDES projesi ve İl Özel İdaresi kaynaklarıyla gerçekleştirilen yatırımlarının açılışları yapıldı.

Açılış törenine Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu ile çok sayıda yetkili katıldı. Hatipoğlu, ilk olarak Ahmet Tulun Himam İlköğretim Okulu'nun açılış törenine katıldı. Dedesinden kalan arsayı okul yapılmak üzere veren hayırsever İrem Himam, "Babam okumam için her zorluğa katlandı. Bunun için babamın adını taşıyan bu okulun yapılmasında başta sayın Valim olmak üzere katkıda bulunan herkese teşekkür ederim." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Binay, " Milli eğitime bir tebeşir bile veren hayırseverleri tebrik ediyor şükranlarımı sunuyorum. Bu okulun da hizmete açılmasıyla Gömeç 'de derslik başına düşen öğrenci sayısı 19 'a düşmüştür." diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Çalışkan da, Gömeç Sağlık Ocağı'nın yapımına yardımda bulunan 14 hayırsevere ve diğer katkısı olanlara teşekkür etti. Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık ise, "Gömeç ard arda yapılan yatırımlarla modern kent olabilme yolunda büyük hızla devam ediyor. Eğitim ve sağlık ülkemizin en önemli öğeleri ve gözbebeğidir. Okulumuz ve sağlık ocağımızın gerçekleşmesinde başta sayın Valim olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı M. Akif Okur, "Gömeç'te hizmete sunulan eğitim, sağlık ve KÖY-DES kapsamında yapılan yatırımların sevinç ve mutluluğunu paylaşıp hep birlikte onur duyacağız. Başbakanımız sayın R. Tayip Erdoğan'ın ilk başlattığı KÖY-DES projesi ile köylerimizin çehresi değişmektedir. Bu yıl İl Genel Meclisi olarak hayırseverlerin arsa sıkıntısı çektiğini gördük. Çalışmalarımızı kamulaştırma konusunda yoğunlaştırmak istiyoruz." dedi.

Vali Hatipoğlu da, "Bugün Gömeç'te 2007 yılında tamamlanan hizmetlerin açılışını gerçekleştirmek üzere huzurunuzdayız. Bu sekizinci ilçemiz. Pazartesi günü Dursunbey ilçemizde gerçekleştirilecek yatırımların açılışlarında halkımızla birlikte olacağız. 1-2 yıl içerisinde yapılan hizmetler sonucunda Gömeç sorunsuz bir ilçe haline geldi. Yaz nüfusu oldukça fazla olan bu ilçemize hizmetler verilmeye devam edilecektir. Gömeçte eğitim öğretim hizmetleri çok iyi düzeye gelmiş durumdadır. Hayırseverlerimizin eğitim ve sağlık alanında yaptıkları katkılar için huzurlarınızda kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Vali Hatipoğlu, açılışlardan sonra vatandaşların dertlerini dinledi.

(BT-MŞ)

16.11.2007 13:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title