Haberler

Gölbaşı Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde Bayram Heyecanı

Güncelleme:

- Gölbaşı Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde Bayram Heyecanı Kurban Bayramı'na Gölbaşı Belediyesi'nin Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde hazırladığı alanda bayram namazını kılarak başlayan vatandaşlara bayram namazı sonrası belediye çalışanları çorba ikramında bulundu.

- Gölbaşı Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde Bayram Heyecanı

ANKARA - Kurban Bayramı'na Gölbaşı Belediyesi'nin Kurban Satış ve Kesim Tesisi'nde hazırladığı alanda bayram namazını kılarak başlayan vatandaşlara bayram namazı sonrası belediye çalışanları çorba ikramında bulundu. Kesim Tesisi'nde oluşturulan alanlarda vatandaşlara sabah çay, poğaça öğlen yemeği olarak kavurma, çocuklar için oluşturulan çocuk oyun alanında da çocuklara Pamuk Şeker ikram edildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Bugün Kurban Bayramı'nın birinci günü, Türkiye'nin en donanımlı ve modern Kurban Satış ve Kesim Tesisimizde, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklarının hijyenik ve modern bir ortamda kesimini gerçekleştirmek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet almasını sağlıyoruz. Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Kurban Bayramı'nın Gölbaşılı hemşerilerimiz başta olmak üzere; tüm vatandaşlarımıza ve Türk-İslam alemine sağlık, huzur, bereket getirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Ankara'nın dört bir yanından Kesim Tesisi'ne gelen vatandaşlar, Kurban Kesim Noktaları'nda sıkışıklık olmaması ve belediye temizlik personellerinin alanı sık sık ve düzenli şekilde temizlemesi nedeniyle memnuniyetlerini belirterek, Gölbaşı Kurban Satış ve Kesim Tesisi gibi özellikli bir alanın başka bir yerde olmadığını belirttiler. Oğulbey Mahallesi 10. Km'de hizmete giren 8.530 m kapalı alandan oluşan Ankara'nın en modern Kurban Kesim ve Satış Tesisinde 67 adet padok, 4 adet büyükbaş, 1 adet küçükbaş hayvan mobil kesim ünitesi yer alıyor. Aynı zamanda 1 adet 175 m alana sahip idari bina, 2 adet umumi banyo/tuvalet binası, 2 adet zabıta noktası, 1 adet güvenlik noktası, 500 araç kapasiteli 12.500 m alana sahip binek araç otoparkı, 200 araç kapasiteli 5.500 m alana sahip tır otoparkı ve toplam 1.5 km asfalt iç yolları ile 120 ton kapasiteli su deposu bulunan tesiste sınırsız WiFi ve 50 adet güvenlik kamerası ile alanın 24 saat kesintisiz güvenliği sağlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
title