Haberler

Gizli Özne" Sahnede

Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesi, en güzel ve en yeni tiyatro oyunlarını Yenimahallelilerle buluşturmaya devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi, en güzel ve en yeni tiyatro oyunlarını Yenimahallelilerle buluşturmaya devam ediyor. Yenimahalle'de tiyatro perdesi bu hafta, Tiyatro Esen'in yeni oyunu "Gizli Özne" ile açıldı. Başrollerinde Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Sedat Bilenler, Arda Esen ve Bora Sivri'nin yer aldığı oyun, tiyatroseverlerden tam not aldı.

50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda sahnelenen oyunu, çok sayıda tiyatrosever beğeniyle izledi. Eray Yasin Işık'ın yazdığı, yönetmenliğini Arda Esen'in üstlendiği oyunu izlemeye gelenler, bol kahkaha dolu bir akşam geçirdi.

SALKIM VE EŞİ İLK KEZ AYNI SAHNEDE

Psikolojik komedi türündeki oyun, gerek sanat üzerine yaptığı tespitlerle, gerekse kadın - erkek ilişkileriyle ilgili diyaloglarıyla dikkat çekiyor. Gündemi meşgul eden güncel olaylara da atıfta bulunan Gizli Özne, ayrıca Yeşim Salkım ile eşi Hakan Eratik'i ilk kez aynı sahnede buluşturuyor.

İKİ FARKLI KARAKTERİN HİKAYESİ

Oyunda tek tutkusu resim yapmak olan, ama yaptığı resimleri kendisinden başka kimse beğenmeyen Eray ile bir şirkette muhasebecilik yapan, hayatını mesai saatlerine göre yaşayan Yasin'in hikayesi anlatılıyor. Yol manzaralı, demir parmaklıklı bir konutun içinde, zamanı nakite çevirmeye çalışan muhasebeci Yasin ile kendine bolca vakit ayıran ressam Eray'ın, bir ilişkinin ayrılık melankolisini yaşayan Ceren'i tanımalarıyla daha da karmaşıklaşan hayatları, izleyiciyi içine çekiyor.

Kahkahanın hiç eksilmediği oyunda seyirci, farklı karaktere sahip Eray ve Yasin'in çatışmalarını, Ceren'in gel-gitlerini izlerken kendi yaşam seçimlerini neşeli bir üslupla sorgulama fırsatı da buluyor.

Tiyatroseverlerin ayakta alkışladığı oyunun sonunda oyuncular, kendilerine Ankara seyircisiyle buluşturduğu için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Eray Yasin Işık Hakan Eratik Yeşim Salkım Yerel Haberler

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

İsrail ve Hamas, esir takası ve ateşkes müzakerelerine yeniden başlıyor

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun mayıs ayından sonra hızlı bir düşüşe geçmesini bekliyoruz

Bakmadan Geçme

En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak?
Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title