Haberler

Geyikkoşan Sahil Düzenleme Projesi

Samsun Alaçam İlçe Kaymakamlığı'nca Başlatılan Geyikkoşan Sahili Düzenleme Projesi, Alaçam Belediye Başkanlığı ve Göçkün Köyü Muhtarlığı ile Koordineli Olarak Yürütülüyor.

Samsun Alaçam İlçe Kaymakamlığı'nca başlatılan Geyikkoşan Sahili Düzenleme Projesi, Alaçam Belediye Başkanlığı ve Göçkün Köyü Muhtarlığı ile koordineli olarak yürütülüyor.

Projenin amacının Geyikkoşan ve Göçkün sahillerini turizme kazandırmak olduğu, bu bağlamda özellikle Alaçam'ın tanıtımına ve ekonomik girdisine önemli bir katkı sağlayacağı ifade edildi. Öncelikle iç turizmin hedeflendiği projede günübirlik turlarla da olsa tur operatörlerinin bölgeye dikkatinin çekilmesi düşünülüyor. Daha önce Geyikkoşan mesire yeri, Alaçam Belediyesi tarafından ışıklandırılmıştı. Deniziyle, kumuyla ve yeşiliyle bir doğa harikası konumunda bulunan Geyikkoşan mevkisinin turizme kazandırılması yönünde yapılan çalışmalar yöre halkı tarafından beğeni ve taktirle karşılanıyor. Alaçam Kaymakamı Mustafa Masatlı, Alaçam'a layık olan hizmetleri bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanları ölçüsünde, hatta imkanlarını da zorlayarak sürdüreceklerini ifade etti.

(NA-SA)

06.10.2007 16:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title