Haberler

Geleceğin Yıldızları Büyükçekmece'de Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Altyapı Seçmeleri Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Altyapı Seçmeleri Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin çok anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek, "Geleceğin yıldızlarının Büyükçekmece'de seçilmesi bizleri de mutlu etti" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Altyapı Seçmeleri Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi'nde yapıldı.

Bölge seçmelerine çeşitli takımların U14 gruplarında top koşturan gençler arasından belirlenen 30'dan fazla genç yetenek katıldı. Geleceğin futbol yıldızlarının tespit edildiği seçmeler için Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi'nin kapılarına sonuna kadar açan Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Namık Yüksel, "Genç sporcularımıza iyi bir eğitim verirken aynı zamanda onları profesyonel hayata da hazırlıyoruz. Bu amaçla yakın ilişki içinde olduğumuz Milli Takım antrenörleri ile yapacağımız çalışmalar ve oyuncu seçmeleri devam edecektir" diye konuştu.

12 GENÇ İL SEÇMELERİNE KATILACAK

Bölge seçmelerinde başarılı bulunan 12 genç il seçmelerine katılmaya hak kazandı. Seçilen 12 genç arasında Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi'ne devam eden Cemal Can Kaya, Bora Cevahirci ve Muhammet Mustafa Badem Büyükçekmece'nin gurur kaynağı oldu.

TFF Altyapı Antrenörlerinden Kamil Doygun başkanlığındaki tertip komitesinde Sezer Şarkıcı, Serdar Ertan, Türker Şarkıcı ve kaleci antrenörü Murat Yılmaz yer aldı. Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi antrenörleri İbrahim Altuner, Ahmet Demirel, Cem Çalışkan, Burak Kaya, Necmi Kaya, Hasan Yazıcı, Akın Karagöz, Mehmet Yazıcı, Orhan Karataş, Burak Bayramoğlu ve Hasan Koyuncu da organizasyona gönüllü olarak destek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Burak Kaya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title