Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Süral: "Giresunspor Maçı Geride Kaldı"

Bank Asya 1.Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Giresunspor maçı unutuldu, tüm dikkatler Boluspor maçına yöneldi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Giresunspor maçı unutuldu, tüm dikkatler Boluspor maçına yöneldi.

Mutlak galibiyet için hazırlandığı Giresunspor maçında iyi mücadele etmesine karşın, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrılarak 1 puanla teselli olan mavi-beyazlı ekip, Boluspor maçını kazanarak, istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor maçının geride kaldığını, amaçlarının Boluspor maçını kazanmak olduğunu söyledi.

Boluspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Süral, "Giresunspor maçını unutan futbolcularımız, Boluspor maçı için hazırlıklara başladı. Yoğun bir hazırlık döneminden geçiyoruz, iyi mücadele eden bir ekibe sahibiz, amacımız bu zorlu maçı kazanabilmek" diye konuştu.

Üst sıralarda yer alan Boluspor'un, hedefi olan güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Süral, şunları dile getirdi:

"İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Çok güçlü bir takıma hazırlandığımızı biliyoruz. Futbolcularım bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Ciddi puan kayıplarımız oldu, bunu telafi etmek istiyoruz. Bizim için her maç zorlu. Her takım her takımı yenebilecek güce sahip. Rakibimiz de bizim gibi sahaya 3 puan için çıkacak ama biz her maçta olduğu gibi bu zorlu maçta da iyi mücadele ederek, galibiyete ulaşmak ve bir çıkış yakalamak istiyoruz."

Boluspor maçı öncesinde, sakatlıklar dolayısı ile sıkıntılı olduklarına işaret eden Süral, "Cezalı futbolcumuz yok. 5 as futbolcunun sakat olması bizim için dezavantaj. Halen tedavi gören sakat futbolcularımızdan Ali Sakal ve Hakan Macit, Boluspor maçında forma giyemeyecek. Onur, Volkan Yılmaz ve Eren'in durumu ise maç günü belli olacak" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Giresunspor Bank Asya Boluspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title