Haberler

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Şehitkamil Belediyespor, ligin 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Suruç Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Şehitkamil Belediyespor, ligin 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Suruç Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, karşılaşmaya iyi başlayan Gaziantep temsilcisi, rakibi karşısında üstün bir performans sergiledi.

Gaziantep ekibi, İrfan Gedik'in karşılaşmanın 30. dakikasında attığı gol ve ikinci yarıda oyuna giren Abdulkadir Kuzudişli'nin 70. dakikada kaydettiği golle maçı 2-0 önde tamamladı.

Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, galibiyeti hak ettiklerini kaydetti.

Güçlü ve tecrübeli bir takım olduklarını bir kez daha gösterdiklerini belirten Atalay, "Oynadığımız futbolla maçın ilk yarısına iyi başladık ve istediğimiz golü bulduk. İlk yarıyı önde kapattığımız maçın ikinci yarısına da hızlı bir şekilde başlayarak oyun kontrolünü elimizde tutmayı başardık. Yaptığımız ataklarla ikinci golü de bularak sahadan galip ayrılan taraf biz olduk. Deplasmanda alınan puan her zaman çok önemliydi ve bunu başardığımız için tüm oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu aktaran Atalay, "Takım olarak şampiyonluğa ulaşacak güce sahibiz. Galibiyet serimizi inşallah önümüzdeki maçlarla da sürdürüp yolumuza devam etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Şehitkamil Belediyespor Ahmet Atalay Gaziantep Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

title