Haberler

Fındık Üreticileri Birliği Üyelerini Uyardı

Giresun'un Keşap Fındık Üreticileri Birliği piyasadaki fındık fiyatlarının düşmesinin önüne geçmek amacıyla üreticilerini çeşitli yollarla uyarıyor.
Fındık üreticilerinin pazara fındık indirmemesi halinde fiyatların yeniden yükselişe...

Giresun'un Keşap Fındık Üreticileri Birliği piyasadaki fındık fiyatlarının düşmesinin önüne geçmek amacıyla üreticilerini çeşitli yollarla uyarıyor.

Fındık üreticilerinin pazara fındık indirmemesi halinde fiyatların yeniden yükselişe geçeceğini belirten Keşap Fındık Üreticileri Birliği Başkan Vekili Özer Akbaşlı, fiyatı üreticinin belirlemesi gerektiğini söyledi.

Üreticilerle "SMS" ve çeşitli yöntemlerle daima irtibat halinde olduklarını belirten Akbaşlı "Fındık pazara ne kadar fazla inerse o kadar fiyatlar düşük tutulmaktadır. Dolayısıyla üretici pazara fındığını bu düşüş sürecinde kesinlikle indirmemelidir. Fiyatı kendisi belirlemelidir. Bizde Keşap Fındık Üreticileri Birliği olarak üyelerimizle daima irtibat halindeyiz. Telefonla mesaj atarak veya çeşitli yollarla irtibata geçerek pazara fındık indirilmemesi yönünde uyarmaktayız. Bu doğrultuda birliğimizin anlaşma yaparak piyasanın üzerinde fındık alan firma ile de karşılıklı olarak fındık teslimi şimdilik askıya alınmıştır. Bu üreticilerimizin zararını önlemek amacıyla yapılmıştır. Fiyatlar yükselişe geçtiğinde tekrar anlaşmalı firmaya fındık teslimi yapılmaya başlanacaktır" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özer Akbaşlı Giresun Keşap Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title